Oferta de servicii international

Vizite de studiu

Centrul este cea mai portivita alegere pentru a gazdui vizite de studiu cu scop educational in Romania, pentru educatori, functionari si decidenti in educatie din tarile foste-comuniste.

Bazandu-se pe experientele avute anterior - vizite de studiu organizate pentru autoritatea educationala interimara din Kosovo (2000), Ministerul Educatiei din Bulgaria si pentru Ministrul Educatiei din Tajikistan, Centrul Educatia 2000+ detine un cadru profesional adecvat de organizare a unor astfel de evenimente:

    Creeaza conceptul vizitei de studiu si programul (in acord cu interesele oaspetilor si ale oficialilor implicati in proiect); Stabileste de comun acord cu beneficiarii scopul vizitei, iar consultantii specializati asigura profilul intalnirilor pe baza scopului stabilit; Organizeaza intalniri si activitati in folosul beneficiarilor; Ofera materiale informative si posibilitatea traducerii acestora in limbile engleza, franceza si rusa; Ofera asistenta invitatilor si aduce rezolvari tuturor cererilor care apar pe parcursul vizitei; Asigura asistenta pentru toate evenimentele organizate in timpul vizitei de studiu; Ofera suport logistic; Realizeaza raportul finaniciar si informativ al vizitei de studii.

Centrul Educatia 2000+ recomanda ca organizarea vizitelor de studiu sa se faca pe o perioada cuprinsa intre 6-9 zile. Vizitele de Studiu si Formare, vor cuprinde si un program cultural oferit de organizatori.

Pentru o mai buna intelegere a prioritatilor si a modului in care a decurs reforma educatiei in Romania, Centrul Educatia 2000+ asigura intalniri cu reprezentanti ai institutiilor si organizatiilor implicate la toate nivelurile sistemului educational, precum Ministerul Educatiei, Consiliul National pentru Curriculum, Serviciul National de Evaluare si Examinare, Centrul National de Formare a Personalului din Invatamantul Preuniversitar, Consiliul National pentru Manuale Scolare, Misiunea Bancii Mondiale in Romania.

Centrul Educatia 2000+ detine o bogata banca de date care cuprinde documente de referinta privind reforma educatiei in Romania, pe care le poate pune la dispozitia participantilor in limbile de circulatie internationala sau in limba beneficiarilor.

In cadrul Vizitelor de Studiu si Formare organizate de Centrul Educatia 2000+, participantii vor beneficia de o sala de studii echipata cu aparatura tehnica moderna. Specialistii Centrului vor oferii prezentari la cerera participantilor in diferite domenii educationale: sistemul de invatamant - cadrul general, politici educationale, sistemul de formare initiala si continua - noi abordari, managementul proiectelor educationale, integrare europeana - perspectiva educationala, comunicare si relatii publice in organizatii ce au ca principal obiect de activitate educatia.

Pentru organizarea vizitelor de studii, va rugam sa contactati Centrul Educatia 2000+ la numarul de telefon +(40) 21-212.07.80, fax +(40) 21-212.07.79, sau la adresele de e-mail vradu@cedu.ro si cciucu@cedu.ro

Vizita de studii pentru reprezentanti ai Ministerului Educatiei si Stiintei din Bulgaria
(25 mai - 1 iunie 2003) - document pdf >>>

Vizita de studii, pentru reprezentanti ai Sistemului de Invatamant din Tajikistan
(7 - 14 iunie 2003) - document pdf >>>

Parteneri