Profil institutional

Centrul Educatia 2000+ este o organizatie, independenta, de politici, consultanta si servicii educationale. Centrul - creat in decembrie 1999 - a facut parte din Soros Open Network pana in 2012, fiind cea mai importanta retea de organizatii neguvernamentale si civice din Romania.

Profil profesional

Centrul are un solid portofoliu de programe si proiecte, precum si o extinsa activitate curenta, care il situeaza in topul organizatiilor implicate in derularea de programe educationale in Romania; Centrul deruleaza o paleta larga de activitatii de consultanta educationala si de asistenta tehnica din Europa Centrala si de Est.

De programele si expertiza Centrului Educatia 2000+ au beneficiat, de-a lungul anilor, grupuri largi de elevi, profesori si alte categorii de specialisti in domeniu, contributia organizatiei la dezvoltarea practicilor curente de reforma a sistemului de invatamant concretizandu-se in modele educationale implementate astazi in Romania si in numeroase tari din Europa Centrala si de Est.

In ceea ce priveste standardele profesionale si procedurile institutionale, Centrul Educatia 2000+ este o organizatie de tip think tank, care invata permanent din experienta proprie si a altor organizatii. Centrul isi stabileste prioritatile si isi selecteaza ariile proiectelor si ale serviciilor sale in functie de nevoile concrete ale clientilor sai, precum si de evolutia pietei educationale nationale si internationale.

Parteneri